Тъмни облаци надвиснаха над Игор Тудор след 0:0 в гостуването на "Габала". Медиите в Гърция захапаха хърватина заради бледите изяви на "двуглавите орли" в Баку. "Няма никаква промяна в играта!", отсякоха комшиите. Те се питат също така защо ПАОК трябва да играе само с един нападател.

В четвъртък Димитър Бербатов замени в 59 минута Атанасиадис. Макар да престоя на терена само 30 минути, Митко отново бе залят от похвали за играта си. Най-вече заради ситуацията в 62-ата минута, когато направи брилянтен пас към Мак, но той не можа да вкара. "Опита се да даде всичко от себе си, за да може ПАОК да стане по-агресивен", похвали го "Спорт24".

Комшиите обаче отчитат, че скоро в съблекалнята на "Тумба" ще стане страшно. Атанасиадис едва ли ще бъде доволен да бъде сменян всеки мач заради Бербатов".

"Митко от своя страна не би искал да продължи да търка резервната скамейка и да бъде пазен като скрито оръжие. "Тудор трябва да намери начин да ги ползва и двамата. Засега това изглежда невъзможно, но може да се случи", твърдят гръцките журналисти.

Един от легендарните нападатели на ПАОК Михалис Йорданидес отсече, че Бербатов все още не е готов за титуляр и Тудор не трябва да рискува с него срещу АЕК. Сблъсъкът със столичани е на 23 септември.

"Той все още изостава във физически план от останалите. Трябва му повече фитнес. Сигурен съм, че ще покаже много повече неща, ако започне като титуляр. Но и в този момент. Все пак до сряда може да се случи и чудо", каза още бившият ас на "двуглавите орли".