Легендата на българския футбол Христо Стоичков за пореден път благодари на феновете за подкрепата по време на юбилейния му мач на стадион "Васил Левски". "Много са големите ми мачове,  искам да благодаря на тази прекрасна публика, този мач се даваше в много държави. В дъжд у и студ не се предаваме. Благодаря им защото в годините едва ли щяхме да прогресираме  без тях. Намираме с тях сили да излизаме и побеждаваме. Направихме хората щастливи. Този празник не е за Христо Стоичков,  а за хората. Дай боже българин да вдигне отново купата в Шампионска лига."

"Благодаря на колегите от националния отбор, колегите  от Барселона, от Парма, от другите отбори. Любовта и уважението не се купува. Докарах златни топки, златни обувки. Показаха, че знаят къде е България."

Стоичков коментира и блестящите изяви на Хорхе Кампос. "Днес му е позволено, не играехме за 3 точки. Благодаря му, имаше проблеми с пътуването, поради лошо време, но показаха че знаят да уважават. Друго всичко съм го оставил настрани – трофеи, победи."

"Аз им благодаря на феновете, защото показаха на моите колеги как се обича. Тези резултати през годините са на треньорите, приятелите, семейството, публиката. Аз не обичам да казвам "Аз", защото тези, които са зад теб, все едно не ги уважаваш."

"Направих няколко тренировки, но не сме забравили да подаваме, да вкараме някой друг гол", добави Камата след срещата, в която отборът му победи с 4:1 сборния тим на звездите.

"Доволно свири днес съдията. Доволно свири за нас", каза още с усмивка Стоичков.

"Днеска като видях стадиона си спомних мача с Германия, дъжд, студ, вятър, но публиката не ни остави."

Стоичов прогнозира, че на 24 май на финала за Купата на България стадионът ще бъде отново пълен и пожела победа на ЦСКА. "На 24 май има друг мач, финалът за Купата на България. Надявам се, че ЦСКА ще победи."

Легендата добави, че на този етап няма шанс да се върне в България, тъй като има договор до 202 година."На този етап няма шанс да се върна в България, такива са ми задълженията и договора до 2020 година. Помагаме на всички деца и школи да израстват. Това което правим за тях по-добре от дистанция.

"Благодаря на България, нищо повече!", завърши Стоичков.