Българският национал Михаил Александров подписа нов договор с клубния си тим Арсенал (Тула), който е за 1+1 години. Александров пристигна при “жълто-червените” през зимата на 2017 година и от флангови играч беше преместен на поста бек. До момента има 35 мача и 1 гол за Арсенал (Тула).

Веднага след като сложи подписа си под новото споразумение, Александров говори за официалния сайт на клуба. "Взех правилното решение, защото знам, че мога да прогресирам в Русия и в Арсенал. Ние имаме добър колектив, с който сме готови да решаваме големи задачи в бъдеще. И задачите пред отбора постоянно се завишават. Ние сме готови да направим едина качествена крачка напред”, каза бившият играч на Лудогорец.
 
Александров благодари на клуба, че е успял да се върне и в националния отбор на България с постоянните си изяви за Арсенал (Тула). "Руското първенство е турнир от висока класа и ако ти играеш тук, това говори за качествата ти. Ще се опитам да продължавам да играя на добро ниво и да докажа, че треньорите на българския национален отбор не са се спрели на мен напразно”, каза Александров.
 
В Арсенал (Тула) от близо седмица има още един българин - халфът Георги Костадинов, който пристигна от израелския Макаби (Хайфа). "Ще се постарая да помогна на Георги да се адаптира по-бързо в новия за него колектив. Уверен съм, че този футболист ще ни донесе само ползи”, завърши софиянецът.