Христо Стоичков прави уникален жест за феновете си в пет български града като ще им предостави оригиналната „Златната топка“ за персонална снимка.
 
В София, Пловдив, Ямбол, Бургас и Варна единственият българин носител на най-престижния индивидуален трофей във футбола ще раздаде автографи върху официалната си биография „Историята“, написана в съавторство с Владимир Памуков.  По време на срещата с почитателите до него ще е „Златната топка“ и като екстра към парафа всеки фен ще има страхотната възможност да прегърне трофея и да си направи впечатляваща снимка. ВИП секюрити ще има задачата за охрана на трофея, който се показва за първи път пред хиляди запалянковци.

На пазара вече е вторият тираж от 20 хиляди копия от „Историята“ на най-популярния българин. Първото издание се изчерпа рекордно за България – само за седмица в средата на ноември. В тон с ентусиазма Стоичков се отклони поканата на организаторите на „Златната гала“ в Париж на 3 декември, на която бяха поканени всички носители на отличие №1 в най-популярния спорт. 

Така той успял да  издейства седмица по-рано отпуска от тв гиганта „Унивижън“ за да спази обещанието си към издателите от „Софтпрес“ за персонални автографи на срещите с феновете. Камата идва в България в началото на 11 декември, а турът стартира на 12.12. (сряда) в София от 16,30 часа в Зала 6 на НДК. За гостите му, които ще оформят опашка, ще има  за първи път на подобно събитие „подкрепителен пункт“ за сметка на организаторите. 

Следват визити от 17,30 часа в Пловдив в хотел „Тримонциум“ на 13-ти  (четвъртък), Ямбол в зала „Диана“ на 15-ти  (събота), в Бургас в хотел „Приморец“ на 16-ти (неделя) и във Варна в Гранд МОЛ на 18-ти (вторник).