Скаути от Франция, Белгия и Холандия, извън английските, ще следят Кирил Десподов по време на евроквалификацията на „Уембли". Най-добрият български играч за 2018 г. премина под наем в австрийския Щурм (Грац) от Каляри.

Италианците обаче със сигурност ще търсят къде да го изпратят през следващото лято. В Грац Десподов се събра с бившия си наставник Нестор Ел Маестро, който бе в основата на привличането на българина в състава на австрийския тим.

Сериозна буря пък предизвика снимка на профила на Марселиньо в Инстаграм, на която той и Вандерсон са в компанията на Николай Бодуров, а отгоре е емблемата на Лудогорец.

Това бе изтълкувано, че Бодуров може да напусне ЦСКА в скоро време и да се озове в Разград, както направиха Антон Недялков и Станислав Манолев.

Бодуров бе извикан в националния отбор, защото бе определен като незаменим от Красимир Балъков, въпреки че е отстранен от ЦСКА. Неговите отношения с ръководството на клуба са доста обтегнати.

Подобен трансфер обаче е малко вероятен, но защитникът от Нова година има право да преговаря с всеки един клуб, след като през лятото става свободен агент.