Старши треньорът на Болоня Синиша Михайлович остана доволен от дебюта на Валентин Антов при загубата с 0:1 от Каляри. Въпреки това наставникът отчете и факта, че именно 20-годишният роден национал е трябвало да покрие голмайстора Даниеле Ругани при гола.

"Антов ми хареса. Той направи това, което трябваше. Не беше много зает. Това, което той направи, беше добре. Освен при гола, защото точно Антов трябваше да покрие Ругани.

Не бяхме добри в атака и допуснахме попадението по единствения начин, по който можеха да ни вкарат. Разочарован съм, защото не изглеждахме жадни. Очаквах по-добро представяне от това, но въобще не бяхме опасни", сподели Синиша Михайлович.

Още при дебюта си бившият футболист на ЦСКА получи най-висока оценка от всички играчи в състава на Болоня. Calciomercato дава най-високата оценка на българския бранител – 6.5.

"Когато имаше нужда да стъпи здраво, българинът го правеше без проблеми. Много добър в първия му мач в Серия А", пише изданието.

Любопитното е, че Валентин Антов е 32-ият футболист, използван от Синиша Михайлович през сезона. Повече играчи в Калчото през настоящата кампания са използвали само Парма – 36 и Специя – 34.