Селекционерът на Босна Ивайло Петев призна, че не е доволен от това, че откакто пое тимът все още няма победа. Снощи тимът завърши 0:0 с Черна гора в контрола. Това беше трети мач на тима под негово ръководство. Като цяло серията без успех на "змейовите" продължава от края на 2019 година. 

"Това беше приятелски мач и имахме доста дебютанти в състава. Не беше лесно, но хубавото е, че добих представа за възможностите на тези момчета. Има от какво да съм доволен, но в същото време някои неща не ми харесаха. Желанието за победа беше налице, но допуснахме много грешки. Браво на Шехич за спасяванията, но ние сме едно цяло и не трябва да се делим", коментира Петев, цитиран от dsport.bg.

"Ще си направя обстоен анализ на мача. Не искам да отличавам отделни футболисти. Някои момчета за първи път играха на такова ниво, а това изисква да са психически подготвени. Не ми е приятно, че още нямаме победа. Ситуацията обаче е такава, каквато е. Трябва да продължим да работим, за да изглеждаме по-добре в следващите мачове", обясни той. 

"Дали ще продъла да залагам на 3-5-2? Всичко е възможно. Аз харесвам тази формация, но най-важното е винаги да се адаптираме към съперника", каза Петев.