Ръководството на Реал Сарагоса може да привлече българския национал Божидар Краев до утре. Преговорите на испанците и футболиста са напреднали, съобщи сайтът eldesmarque.com.

"Той е юноша на Левски София. Изпълненията му накараха датския отбор Мидтиланд да го привлече. През последните сезони той продължи под наем в други отбори в португалската първа дивизия - през 2019/20 игра в Жил Висенте, за когото вкара 8 гола, а през 2020/21 - за Фамаликао, с който вкара един гол в 14 мача. Краев не е в плановете на треньора Бо Хериксен в Мидтиланд, който се бори за лидерството във вътрешното първенство заедно с тима на Копенхаген", казва още сайтът. 

Отборът се е насочил и към друг полузащитник - Пабло Мартинес, играч на Леванте, за когото вече е направено запитване според информация на Superdeporte. Това е още една от възможностите за ново попълнение, върху които работи спортният директор на испанския тим от втора дивизия Мигел Торезия.

Арагонците спешно търсят офанзивен играч, а профилът му трябва да е на халф при последния пас, който може да играе и като нападател, уточнява "Труд". Краев е една от опциите пред Сарагоса. Испанците се надяват да го наемат с договор или като свободен агент, ако успее да развали договора си с датския Мидтиланд, пише още El Periodico de Aragon.