Българският полузащитник Георги Костадинов отново беше титуляр за кипърския АПОЕЛ (Никозия) и изигра силни 70 минути при успеха с 1:0 над ФК Пафос. Срещата беше отложена от 2-ия кръг, а днешната победа е изключително важна за АПОЕЛ.

Единственото попадение вкара анголският нападател Уилсон Едуардо в 81-ата минута с глава, засичайки центриране на Диомерси Ндонгала. Това е и първо попадение за Уилсон с екипа на АПОЕЛ.

Сайтът 24sports.com.cy написа, че "Костадинов отново беше недосегаем в средата на терена" и почти не позволи на гостите да пробиват през центъра. Тъй като Сушич и Исам Чебаке се представиха перфектно на фланговете, то за вратаря Белец нямаше кой знае каква работа. Победата на АПОЕЛ можеше да бъде и по-убедителна, но пропуски Далсио и Маркиньос ги лишиха от това.

Георги Костадинов остана на терена до 70-ата минута, когато усети болка в удареното място от преди 2 седмици и трябваше да бъде заменен.

Така след като всички отбори в Кипър изиграха по пет мача, на върха са Арис (Лимасол) и Анортозис с по 11 точки, Пафос е на 3-о място с 10. АПОЕЛ е 6-и с 8.