Станимир Стоилов коментира загубата на неговия Гьозтепе от Бодрумспор с 0:3 този следобяд. Тя дойде след пет последователни успеха, които белязаха началото на периода на Мъри в турския тим.

„На първо място бих искал да поздравя ФК Бодрум. Те бяха помотивирани и амбициозни от нас. Затова заслужаваха да спечелят“, започна Мъри, цитиран от "Труд".

„Екипът ни нямаше мотивацията и амбицията, от която се нуждаеше днес. Мисля, че твърде много отпразнувахме последната игра. Опитахме се да обясним на нашите играчи, че може да е опасно да дойдем тук така преди мача. Може би вината е наша“, добави той.

„Трябва да печелиш всеки мач, за да искаш да стигнеш до Суперлигата. Във всеки мач трябва да имаш висока мотивация, характер и сила, но днес не беше така на терена“, категоричен беше българският специалист.

„Имаше твърде много индивидуални грешки. Загубихме мач с дузпа и други грешки. Когато започнем да тренираме, ще говоря сериозно с играчите си, защото лицето, което показахме днес, не беше истинското лице на Гозтепе“, заключи Стоилов.