Българският полузащитник Тодор Неделев ще бъде ново зимно попълнение на турския Гьозтепе (Измир), където треньор е Станимир Стоилов, съобщи сайтът gunebakis.com.tr. Някои български издания вчера съобщиха, че бившият треньор на Левски и на националните отбори на Казахстан и България е искал да вземе Доминик Янков от Лудогорец, но всичко изглежда, че обектът на интерес е Неделев.

Любимецът на жълто-черните фенове от Пловдив не намира място в основния състав на разградчани, но огромна роля за застоя му има онзи нелеп aвтомобилен инцидент в Грузия през 2022-а година, когато стъкло са заби в главата му.

"Фенербахче и Трабзон го искаха преди! Българският номер 10 отива в отбора на Измир!", е заглавието, което е избрал журналистът Салих Зеки Билазер. "Гьозтепе, който се стреми към челото в Trendyol 1-ва лига и се надява на промоция в Суперлигата след 2 сезона чакане , продължава усилията си за трансфери , за да подсили липсващите си позиции. Много мениджъри предлагат различни варианти, се казва още в материала.

Плановете са били човекът на тази позиция да бъде Маме Диуф, който обаче не е успял да оправдае очакванията. Едно от имената, препоръчани на жълто-червените чрез българския треньор Станимир Стоилов, е българският офанзивен халф Тодор Неделев.

"30-годишният пловдивчанин, който привлече вниманието на Фенербахче и Трабзонспор през 2019 и 2020 г. , не може да намери желаното игрово време в Лудогорец този сезон. Ако бъде получено одобрение за трансфер на Неделев в Гьозтепе, се очаква играчът да дойде в Измир още в следващите дни", завършва информацията на gunebakis.com.tr./БТА

Снимка: БГНЕС