Българският полузащитник Георги Костадинов отново беше избран за Играч на мача на неговия АПОЕЛ (Никозия) с АЕК (Ларнака) от 23-ия кръг на кипърското първенство. Срещата завърши 2:2, като "жълто-сините" от Никозия на два пъти повеждаха, но не успяха за задържат аванса си. Въпреки пропуснатата победа, АПОЕЛ e на върха в класирането с 52 точки, 2 повече от шампиона Арис (Лимасол). АЕК е 3-и с 46.

Костадинов събра вота на феновете на АПОЕЛ за втори път през сезона, като този път разликата от втория в подреждането Далсио остана 10 процента от началото до края. 33-годишният български полузащитник взе 28 на сто от доверието на публиката на АПОЕЛ, която гласува до три дни след края на срещата в страницата на клуба и в приложенията в телефоните. 18.3 процента има Далсио, който подаде за първото попадение в мача, дело на Лаша Двали, а също така имаше участие и във второто.

Костадинов получи същото признание и в началото на декември, когато беше избран за номер 1 на срещата с АЕЗ Закакиу. Поредицата от силните двубои, както и че вече е 4-и с най-много минути през кампанията, пък избутват българина на преден план и в надпреварата за номер 1 през цялата година.