Бившият гръцки футболист Василис Борбокис, който има два сезона в ПАОК между 2000-ата и 2002-а година, обяви Андрия Живкович и Кирил Десподов за най-добрите крила в гръцкото първенство. В интервю за на Metropolis 95.5 и в предаването „Трето полувреме“ той каза, че е много жалко, че треньорът Разван Луческу не може да ги използва и на други позиции.

Мой любимец в защитата е ганайският ляв бек Баба Рахман. Постепенно се наложи и показа, че има огромен потенциал. За краен защитник има 4 гола и 2 асистенции в 20 мача. много е полезен като уинг-бек, когато играят с трима бранители в линия, обясни Борбокис, който е играл на същата позиция, но от дясно.

"ПАОК има късмет и нещастие да има двама играчи, които играят на една и съща позиция. Има най-добрите крила в Гърция. Живкович и Десподов са толкова добри и е жалко, че не могат да играят на друга позиция", заяви Борбокис по отношение на хората в атаката.

На въпрос защо се е стигнало до поражението от Брюж с 0:1 и какво трябва да се прави в тима, за да бъдат елиминирани белгийците, той каза: "Трудно е да обновяваш отбора на всеки три дни. Какъвто и състав да извадиш, трябва да има химия. Мисля, че като поведение ПАОК няма да се промени. Нямам представа дали хората в централната линия чувстват умора от последователните мачове. Но това ще бъде исторически мач и е важен всеки резултат, който ще им помогне да се класират. Надявам се и хората от Олимпиакос също да преминат в следващата фаза", допълни Борбокис, който за последно беше помощник-треньор на Панетоликос.

По отношение на битката за титлата в Гърция, той допълни: Разликите в точките са много близки. АЕК не изглеждаше убедителен в дербито с ПАОК, което завърши 2:2. Важно е, че съдийството се подобри и всеки рефер свири 50 на 50", завърши 55-годишният играч и с два мача в националния тим на Гърция. Освен в ПАОК, кариерата му преминава в АЕК, както и в английските Дарби Каунти и Шефилд Юнайтед.