Треньорът на Галатасарай Чезаре Прандели смята, че е намерил рецептата за победа срещу Борусия Дортмунд. Двата тима излизат тази вечер от 21.45 часа българско време в мач от четвъртия кръг на груповата фаза в Шампионската лига.

"Борусия Дортмунд е един от най-силните отбори в Шампионската лига и ние се изправяме за втори път срещу тях. Искаме да покажем, че сме изключително мотивирани и че можем да изиграем успешен и позитивен двубой. Трябва да сме фокусирани и агресивни", започна своя коментар Прандели.

"Ще търсим свободните пространства и ще се опитаме да отбележим попадения. Надявам се, че ще сме достатъчно мобилизирани, за да го сторим. Трябва да дадем всичко от себе си, всеки да играе за отбора. Не трябва да сме твърде офанзивни, но не и твърде дефанзивни. Трябва да намерим точния баланс."

"Ще мислим за 25-те милиона фена зад гърба ни, за да върнем добрите времена за Галатасарай. Ще направим всичко възможно, за да зарадваме феновете си. Тази вечер те ще видят друг отбор - отбор, който е готов да даде много."

"Борусия Дортмунд е много силен тактически, там се работи с един и същи треньор доста години. Ние сме наясно какво да очакваме. Трябва да се борим за всяка топка, да покажем своя дух. Ако го направим, ще ги победим."

"Дортмунд е отбор, който затваря много добре свободните пространства. Срещу тях ние трябва да покажем много страст и агресия. Това ще бъде първата ни цел за този мач", добави Прандели.