Бранителят на Манчестър Сити Мартин Демикелис е наясно, че той и неговите съотборници ще имат трудна задача в утрешния 1/8-финален сблъсък на Шампионската лига с Барселона.

"Аз съм един от многото почитатели на Лео Меси, особено сега, когато той отново е в отлична форма. Когато играе на максимум, няма начин да го спреш, защото е непредсказуем", каза Демикелс пред Onda Cero.

"Меси е най-добрият футболист на планетата. Всички говореха за него преди първия мач на нашия стадион, но Луис Суарес беше този, който вкара две попадения."

"Трябва да сме честни и да си признаем, че в последно време не сме в добра форма, но трябва да се стремим към максимума, когато имаме математически шансове."

"Имаме намерение да обърнем развоя срещу Барселона в наша полза. На този етап от сезона преди година не бяхме на върха, но все пак станахме шампиони."

"През този сезон Сити е по-силен отбор, макар напоследък да загубихме точки. Трябва да продължим по същия начин, защото не знаеш какво те чака."

"Шалке постигна шокиращ резултат като гост на Реал, а ПСЖ елиминира Челси с човек по-малко. Барса има предимство и знаем, че ще бъде трудно, но се надявам да създадем доста положения утре", допълни Демикелис.