Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид Рууд ван Нистелрой издаде рецептата за спиране на нападателите на Барселона Лионел Меси, Неймар и Луис Суарес.

"Намерих тайната за спирането им и това може да бъде добра информация за противниците им. Мисля, че единственият начин да спреш Меси, Неймар и Суарес е като блокираш другите осем играчи. Трябва да спреш пасовете към триото", каза ван Нистелрой.

"Когато Неймар, Суарес и Меси функционират добре, Барселона има най-силното нападение на планетата", добави ветеранът, който коментира и звездата на Юве Пол Погба.

"Напускането на Пол Погба в посока Ювентус? Сега е лесно да се каже, че е било грешка на Юнайтед. като видите в какъв играч се превърна той, очевидно Юнайтед не трябваше да го пуска, но тогава той бе твърде млад. Клубът взима решение и понякога то е грешно."

"Играл съм срещу толкова много добри защитници, но най-добре си спомням мачовете ми срещу четворката на Милан - Кафу, Яп Стаам, Алесандро Неста и Паоло Малдини. Те бяха най-силните."

"Най-доброто партньорство в атака... то беше с Раул в Реал Мадрид и с Люк Нилис в ПСВ. Пол Скоулс ме направи по-добър футболист и нападател на Манчестър Юнайтед", завърши холандецът.