Треньорът на Милсами Юрие Осипенко показа завидно самочувствие преди реванша с Лудогорец от втория квалификационен кръг на Шампионска лига, който ще се играе днес.

Молдовците имат предимство, след като спечелиха първия мач в Разград с 1:0 и спецът заяви, че успехът на отбора му не е случаен. Той отговори и на наставника на "орлите" Бруно Рибейро. Португалецът е сигурен, че Лудогорец може да спечели с 2:0 в Кишинев, но не така смята и Осипенко.

"Чух изказванията на Бруно Рибейро, че неговият отбор трябва да победи минимум с 2:0. Ще ги оставя без коментар. Може да говори, каквото си поиска. Аз също мога да кажа, че трябва да победим, но няма да правя гръмки изказвания".

"Със сигурност нашата победа в Разград не беше случайна. За отбори от класата на Лудогорец загуба от нас и после от Литекс може да говори за проблеми с мотивацията и психологията. Подобни мачове могат да ядосат съперника", каза треньорът на Милсами, след което коментира и завръщането на Марселиньо.

Звездата на Лудогорец пропусна първата среща заради наказание и разградчани възлагат големи надеджи на него за обрат. "Марселиньо не е влак, за да трябва да го спираме. Той има два крака, две ръце и една глава, колкото имат и нашите футболисти", добави Осипенко.