Наставникът на ПСВ Айндховен Филип Коку остана изключително доволен от спечелените три точки срещу Манчестър Юнайтед снощи.

"Много съм горд с моя отбор, ние показахме, че този успех се дължи на отборните усилия. Останахме спокойни, след като се озовахме назад в резултата, запазихме увереност и се фокусирахме върху възможностите, които ни се откриха", каза специалистът.

"Свършихме фантастична работа, особено по двете крила. Работихме много здраво и останахме добре организирани. Манчестър Юнайтед не създаде много опасности, а в края на срещата ние имахме шансове да ги довършим."

"На стадиона имаше страхотна атмосфера и феновете ни подкрепиха наистина по много добър начин. Чувството е страхотно. Играхме като истински мъже и работихме здраво един за друг. Бяхме остри от превключването от защита в атака. Имах вяра в отбора и играчите го показаха."

"Тъжни сме за Люк Шоу и тази толкова лоша контузия. Намерението на моите играчи никога не е било да контузят противников състезател. Много е жалко", допълни Коку.

ТУК можете да дадете вашите прогнози за мачовете и да спечелите награди!