Треньорът на германския Волфсбург Дитер Хекинг не се съмнява, че Манчестър Юнайтед ще се хвърли с всички сили за победа срещу неговия отбор. 

Двата тима се срещат днес в сблъсък от груповата фаза на Шампионската лига, който се явява и решителен за англичаните, тъй като от него зависи, дали ще продължат напред в турнира.

Всъщност срещата и от изключително ключово значение и за "Вълците", макар те да са лидери, тъй като отборът има само точка преднина пред гостите и две пред ПСВ. 

"Не трябва да сме прекалено притеснени за противника, а по-скоро трябва да гледаме себе си и собственото си представяне", обяви специалистът на пресконференцията преди мача.

"Честно казано не усещам никакъв натиск. Очаквам с нетърпение този мач и моят отбор ще направи всичко възможно, за да пишем история и да се класираме за директните елиминации".

"Нашето желание е да направим така, че да събудим големия ентусиазъм на феновете и ще направим всичко възможно. Целта ни е само победа", каза още той, като добави, че и противникът ще играе само за успех.