Поредният голям удар получи Ювентус преди реванша от осминафиналите с Байерн Мюнхен в Шампионска лига.

Голмайсторът на "бианконерите" Пауло Дибала твърдо отпада от сметките на Макс Алегри за утрешния мач на "Алианц Арена". Аржентинският национал е почувствал дискомфорт в прасеца на тренировката в понеделник и ще остане в Торино, за да му бъдат направени допълнителни прегледи.

Първите изследвания са показали, че няма фактура, но има огромен оток на мускул на крака. "Няма да бъде в състояние да играе в Мюнхен, а в навечерието на мача с Торино ще стане ясно дали ще е готов за градското дерби", съобщи официалният сайт на "старата госпожа".

От клуба заявиха, че и Клаудио Маркизио е аут за утрешния мач, тъй като е получил мускулна травма в прасеца по време на вчерашното занимание. Прогнозите са, че той ще отсъства от терените 20 дни.

Централният защитник Джорджо Киелини и нападателят Марио Манджукуч също са с проблеми. Шансовете на италианеца да играе в Мюнхен са повече от минимални, а за нападателя ще се реши в последния момент.

Първата среща между Юве и Байерн завърши 2:2, а реваншът утре е от 21:45 часа и може да се проследи на живо в Gol.bg.
 

 

UPDATE: Paulo Dybala and Claudio Marchisio will both miss out on our UEFA Champions League clash with FC Bayern München. Read the latest by clicking below.

Публикувахте от Juventus в 15 март 2016 г.