ЦСКА Москва и Байер Леверкузен врътнаха 1:1 в руската столица, в среща от Група "Е" на Шампионската лига.

След този мач "аспирините" са втори в класирането с актив от 7 точки, като тимът изпусна добър шанс да оглави класирането, макар и може би временно. "Армейците" на практика приключиха с шансовете си за продължаване напред в турнира, след като имат само 3 пункта и са на последното 4-о място. 

Георги Миланов игра цял мач за домакините и се представи на доста прилично ниво.

Срещата пък бе доста интересна и бе изпълнена с положения и пред двете врати.

Домакините имаха малко по-голямо владение на топката и дори при повече късмет можеха да стигнат и до успеха, но същото може да се каже и за гостуващия тим. 

Воланд откри за "аспирините" в 16-ата минута, след като Кампъл с хитро подаване го изведе сам срещу вратаря и той не сгреши, за да промуши топката в мрежата на Акинфеев.

За домакините пък изравнителното попадение бе дело на Натхо от дузпа в 76-ата минута и така те постигнаха ново реми в турнира. 

Интересно е да се отбележи, че те имат 3 ремита и 2 загуби през този сезон в турнира, а преди този мач тимът имаше само един успех в последните си 10 срещи от най-силния европейски клубен турнир. 

ЦСКА Москва - Байер Леверкузен 1:1
0:1 Воланд 16
1:1 Натхо 76 дузпа

ЦСКА Москва: Акинфеев, В. Березуцки, А. Берецузки, Шенников, Фернандес, Вернблум, Натхо, Дзагоев, Миланов, Головин, Чалов

Леверкузен: Лено, Топрак, Йедвай, Тах, Арангис, Кампъл, Бенрихс, Ернаднес, Воланд, Чалханоглу, Брандт (71 - Хаверц)