Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан остана много доволен от успеха при визитата на Наполи с 3:1 и от класирането на тима за 1/4-финалите на Шампионската лига.
 

Френският специалист все пак отчете факта, че неговият отбор е имал доста трудности през първото полувреме, когато противникът е наложил силна преса над "кралете". Все пак Зизу остана доволен от добре свършената работа на реванша и от крайния резултат.

"Ние страдахме много през първото полувреме. Противникът започна мача добре и ни приложи висока преса. След почивката обаче сякаш видях друг отбор в лицето на моя тим и бяхме много по-добре. Именно това ни помогна и да обърнем резултата в наша полза и да стигнем до така желаната победа", обяви той на пресконференцията след края на срещата.

"Смея да твърдя, че можехме да не си причиняваме главоболията преди почивката. Имахме възможността да се справим много по-добре през първото полувреме. За съжаление нещата не се получиха. Не мога да се съглася, че сме обърнали с късмет. Според мен във футбола няма такова нещо като добър късмет. По-скоро след почивката надиграхме противника и показахме много по-добро представяне. Поради тази причина стигнахме и до обрата".

"Както вече казах, аз разделям мача на две полувремена. Първото беше слабо, но второто бе доста добро. В крайна сметка важното е, че вече сме на 1/4-финал и елиминирахме противника".

"Фактът, че Гарет и Кристияно този път бяха на линия, бе изключително полезен за нас. И двамата ни помогнаха доста, а и си пролича, че са по-свежи, след като пропуснаха срещата с Ейбар. Рамос пък за пореден път доказа колко важен футболист е за отбора ни. Момчетата се справиха добре", каза още той.