Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри остана доволен от факта, че именно Гонсало Игуаин направи разликата срещу гръцкия шампион Олимпиакос и вкара първия и така важен гол за тима при успеха с 2:0.
 

Така торинци постигнаха първата си победа в Шампионската лига за този сезон, но странното бе, че аржентинецът бе забит на пейката за втори пореден мач. 

"Мисля, че в крайна сметка направих правилния си избор. Гонсало се движеше малко по-бързо от останалите и в крайна сметка имаше правилната решителност. Той никога не е бил проблем за мен и никога няма да бъде. Този футболист може да направи разликата във всеки един мач и това се видя и тази вечер", коментира Алегри на пресконференцията след мача.

"В крайна сметка той имаше голям принос за тази победа и аз съм доволен от работата, която свърши, след като влезе на терена. Олимпиакос наскоро смени треньора си и игра доста затворено срещу нас, което ни затрудни, но все пак успяхме да ги разгадаем и да ги победим".

"Те бяха затворили всички свободни зони, а ние не бяхме толкова бързи и остри, за да ги изненадаме по-рано", каза още той.