Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс демонстрира коравосърдечност по повод всички играчи, които се оказаха разплакани във финала на Шампионска лига между Реал Мадрди и Ливърпул (3:1) в събота. 

Припомняме, че Вратарят на Ливърпул Лорис Кариус допусна две големи грешки и завърши срещата със сълзи на очите пред публиката на отбора, докато по-рано в мача Мохамед Салах и Дани Карвахал напуснаха плачейки заради контузии. 

"В общи линии мога да разбера Кариус. Той е разочарован от това, което се случи, но контузиите са част от играта. Ако се върнем години назад и видим някой да плаче на терена, тези играчи щяха да бъдат нападнати за това. Сега е различна игра, играчите са чувствителни и се разочароват лесно", каза Скоулс. 

Бившият сърцат халф пропусна финала с Байерн Мюнхен през 1999 година заради наказание в сезон, в който Юнайтед спечели требъл. Запитан дали е спрял сълзите си при получаването на жълтия картон в полуфинала, той отговори категорично: "Не. С какво ще помогне плаченето? Това няма да направи картона недействителен. Очевидно бях разочарован, но сълзи? Не. Аз не мисля, че съм плакал на терена. Може би когато съм бил на 11, 12 и сме губили финал за купа или нещо подобно", сподели легендата.