Бразилската суперзвезда Неймар отбеляза хеттрик, а Пари Сен Жермен се наложи с 6:1 като домакин на сръбския Цървена звезда и спечели първата си победа в Шампионската лига по футбол. По този начин французите оглавиха група "С" при равенство в точките с английския Ливърпул, който тази вечер гостува на Наполи в Италия.

Неймар откри резултата в 20-та минута от пряк свободен удар, а само две по-късно покачи на 2:0, след като засече в движение къс пас на Килиан Мбапе в наказателното поле. Единсон Кавани вкара третия гол в 37-та минута, а пет по-късно Тома Мюние подаде на Анхел Ди Мария зад защитата и аржентиецът прати топката във вратата с едно докосване.

Килиан Мбапе вкара за 5:0 в 70-та минута на празна врата, Марко Марин върна един гол за Звезда четири по-късно, а Неймар оформи хеттрика си и крайното 6:1 в 81-та минута. Той отново бе точен от пряксвободен удар.

Шалке излезе начело на група "D", след като надви с 1:0 като гост Локомотив Москва и остави руснаците на дъното в класирането. Германците са с четири точки, след като Уестън Маккени вкара с глава в 88-та минута и с това оползотвори превъзходството на Шалке през втората част.