Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино разкри с каква тактика тимът му ще се опита да победи Манчестър Сити в първия 1/4-финален сблъсък помежду им от Шампионската лига утре вечер от 22:00 часа българско време в Лондон. 47-годишният аржентински специалист обеща „шпорите“ да действат агресивно от самото начало на срещата.

"Да, това ще бъде най-големият двубой в кариерата ми. За нас е бонус, че ще играем на 1/4-финал. Ще се опитаме да ги победим. Целта, разбира се, е да се класираме на полуфинал, но се изправяме срещу силен съперник, който уважаваме. В последните няколко години Манчестър Сити гради отбор, който да е готов да спечели всички възможни трофеи. Те имат много добър състав и един от най-добрите мениджъри в света“, сподели Почетино на пресконференция.

"Искаме да започнем агресивно утрешния двубой и да се опитаме да доминираме. Разполагахме с време, в което да се подготвим за тази важна среща. Това ще бъде второто ни домакинство на новия стадион и първо в Шампионската лига, така че се надяваме атмосферата да е невероятна и трудна за нашия противник“, добави аржентинецът.