Треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел беше доволен след домакинската победа над Реал Мадрид с 3:0 на старта на Шампионската лига.

"Първо искам да предупредя, че ако някой ме попита, дали ще спечелим Шампионската лига, веднага си тръгвам", започна официалната пресконференция след мача германския спец.

"Това беше едно отлично отборно представяне от наша страна с и без топка. Хубавото е, че момчетата работят здраво всеки ден и искат да стават още по-добре. Днес го показаха, но не е лесно да го правят на всеки три дни.

Бяхме без Неймар, Мбапе и Кавани, но това може би донякъде ни помогна за този мач, защото всички казваха, че без тях не можем да бъдем фаворити и това свали от напрежението. Естествено хубаво е да имат такива играчи в отбора си и те ни липсваха.

Винаги е трудно да победиш Реал Мадрид. Те са топ отбор. Необходим е и малко късмет, какъвто ние имахме днес. Мисля, че заслужено спечелихме, защото играхме с повече енергия и желание. Имахме трудни моменти, но привържениците ни помогнаха. Първият гол беше много важен", каза Тухел.