Спортният директор на Лион Жуниньо говори за предстоящия разговор с президента на клуба Жан-Мишел Олас. Той отбеляза, че не изключва уволнение на старши треньора Силвиньо.

"Треньорът е първият, който е заплашен от уволнение - това е законът за футбола. Той винаги има последната дума и те винаги го питат първо. Когато даден отбор не печели, на мястото на президента бихте направили същото, нали? Ето как работи футболът.

Аз избрах Силвиньо и отговарям за него. Не казвам, че има нужда от радикални промени, не знам. Не харесвам отношението на играчите и нямаме много време да го поправим. Лесно е да се наложи вината върху треньора, но играчите трябва да реагират на ситуацията. Вече три пъти съм говорил с лидерите на отбора. Срещнахме се отново в петък преди тренировка и мислех, че срещу Нант ще видим друг Лион.

Всички сме опустошени. Играем ужасно, не е приятно да гледаме какво правим с топката. Играчите не виждат никакви решения, не виждаме съотборниците си, които са разположени на няколко метра. Президентът ще трябва да вземе важни и трудни решения. Нека видим какви ще бъдат резултатите", заяви Жуниньо.

В сряда Лион гостува на РБ Залцбург в мач от втория кръг на груповата фаза на Шампионска лига.