Треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан обяви на пресконференцията преди утрешния сблъсък от Шампионската лига срещу ПСЖ, че е влюбен в Килиан Мбапе.

Не е тайна, че Зизу иска на всяка цена своя сънародник на "Сантяго Бернабеу", но в скоро време подобна сделка едва ли може да се случи поради непосилната цена на французина.

"Влюбен съм в Килиан Мбапе. Познавам го от много време, той е идвал в Реал на проби. Мисля, че във вторник както той, така и Неймар, ще играят срещу нас", обяви специалистът.

Не бе подмината темата и с Гарет Бейл, който обяви, че предпочита да играе за родината си Уелс и след това да играе голф, а Реал (Мадрид) е на трето място. Така той настрои до краен предел публиката срещу него и бе мощно освиркан в последния мач.

"Вдигна се прекалено много шум около него. Гарет иска да бъде при нас и се справя наистина добре. Надявам се, че няма да бъде освиркван до края на сезона. Искам феновете да ни подкрепят винаги, но не можем да контролираме това".

"Не съм говорил с Бейл по въпроса. Поздравих го за класирането на Европейското и толкова", добави той.

Той не пропусна да каже и какви са очакванията му от мача с парижани.

"ПСЖ е много добър отбор, няма спор в това нещо. Мисля, че ще се получи един страхотен сблъсък. Прогресират наистина доста и са един от най-добрите отбори в света. Трябва да играем много добър футбол, да имаме хладен ум и да играем със сърцата си, за да стигнем до успех. Ще гоним победата, разбира се".