Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съвсем в реда на нещата не бе никак доволен от ремито 1:1 срещу Наполи в Шампионската лига. Това на практика означава, че за "червените" всичко ще зависи от последния мач срещу Залцбург в Австрия и отборът няма право на поражение, ако иска да се класира за елиминациите.

"Честно казано изобщо не планирах подобен сценарий. Защо да планираме последния мач срещу Залцбург при положение, че преди това приемаме Наполи у дома на претъпкани трибуни", заяви леко ядосаният Клоп на пресконференцията след мача.

"Аз съм от няколко години в този отбор. Хайде ми кажете кога ни е било лесно? Това бе един много тежък мач, който можехме и да спечелим, но в крайна сметка не успяхме да го сторим и сега трябва да отидем в Австрия с надеждата, че ще вземем своето и ще продължим напред".

"В момента проблемите са ми контузията на Фабиньо и мача с Брайтън, а все още изобщо не мисля за Залцбург. Има време до този мач. Но знам как мислят хората. Те искаха да победим днес и да финишираме като лидери в групата, а след това последният ни мач да е просто празничен и да няма значение. Това би било перфектно, да, но за жалост не се случи". 

"Очевидно е, че изпитваме трудности, когато играем срещу Наполи. И мен ме е яд, че не успяхме да постигнем победа. На хората им трябваха точки. Дойдоха на "Анфийлд" и спечелиха точка, това е.