Треньорът на Наполи Дженаро Гатузо бе малко разочарован от факта, че отборът му не успя да задържи преднината си срещу Барселона в снощния 1/8-финален мач от Шампионската лига и в крайна сметка врътна само реми 1:1.

Така на практика всичко ще се решава в реванша, който ще се състои на "Ноу Камп" и в който със сигурност италианците ще са абсолютни аутсайдери.

"Честно казано съм леко разочарован, тъй като играхме наистина добре и стигнахме до гол преднина. През почти целия мач не дадохме шанс на съперника да застраши вратата ни, но той успя да изравни от една, от малкото ситуации", коментира специалистът.

"Може би до голяма степен натрупаната умора си каза думата. За нас е добре, че на реванша те ще бъдат без отлични играчи като Бускетс и Видал. Имаме достатъчно време да се подготвим за срещата на "Ноу Камп".

"Мисля, че ако играем концентрирано и не допускаме грешки сме способни да се справим с този противник. В моя отбор са събрани много силни футболисти и определено няма да отидем като обречени на "Ноу Камп".