Галерия

Голата мацка от финала на Шампионската лига Кинси Волански шашна араби. Рускинята показа прелести на плажа в Дубай, с което зарадва феновете си. Тя се прочу през 2019 г., когато нахлу на терена в мача между "Ливърпул" и "Тотнъм" в оскъдно черно боди, което трудно успяваше да покрие пищните и форми.

Оттогава Кинси се превърна в истинска звезда и продължава да провокира с прелестите си. Волански показа секси снимки от Обединените арабски
емирства, но не се разхвърли докрай заради законите в страната. В Дубай оставането по монокини е строго забранено и може да доведе дори до арест за по-разкрепостените дами. Въпреки това емирствата са една от любимите дестинации за Кинси. "Толкова се радвам, че отново съм тук - казва рускинята, цитирана от "България днес". - Това е едно от любимите ми места. В ОАЕ стриктно се спазва протоколът срещу коронавирус, за да се чувстват хората спокойни и туризмът отново да заработи. Красотата на тази страна, културата и здравната система са като никъде другаде."

В момента Кинси е без сериозно гадже, след като в края на миналата година се раздели с приятеля си Виталий Здоровецкий. Той е известен руско-американски блогър с около 10 млн. абонати в интернет. Виталий и Кинси бяха заедно две години, а нахлуването на красавицата на финала в Шампионската лига донесе добри пари на двойката. Сайтът на Виталий е спечелил 3 млн. паунда благодарение на русото му гадже. Самата Волански и за миг не съжалява за постъпката си на финала, благодарение на която спечели световна слава. "Животът е, за да го живеете - казва рускинята. - Правете луди неща, които ще помните винаги. Обичам да живея по този начин - да чувствам адреналин."