Остават малко повече от 30 часа до първия сблъсък между Барселона и ПСЖ в Шампионската лига. Двата тима ще мерят сили още на 1/8-финалите, а треньорът на "принцовете" Маурисио Почетино очевидно си е написал домашното.

"ПСЖ постигна нещо, за което мечтаеше петдесет години с достигнатия финал в турнира през миналия сезон.. Сега отново можем да го направим. Трябва да вървим стъпка по стъпка, за да се получат нещата. Ясно е, че ще бъде трудно, елиминационната фаза започва с Барселона", започна Поч.

"Следя цялата еволюция на каталунците. Първо от дома ми в Лондон, когато Роналд Куман пое кормилото. Ясно е, че Барса влиза в различен етап, една нова глава. Още с пристигането си Куман започна да работи, за да извлече най-доброто от наличните футболисти. Седем месеца по-късно се вижда, че Роналд е приложил идеите си на практика и отборът знае какво се очаква от него."

"Излизаме срещу противник с ясни идеи и невероятни футболисти. Барса е отбор, който знае как да бъде конкурентен. Мисленето им е изградено за победа във всеки мач, както е при големите клубове. Такъв е и ПСЖ. И ние искаме да сме конкурентни и да побеждаваме. Имаме ясни идеи и структури за това как да спрем Барселона да ни напада и как да ги нараним. Ние винаги се доверяваме на играчите да свършат работата си по възможно най-добрия начин и да постигат положителни резултати", завърши специалистът.