Българският букмейкър BETANO.BG (БЕТАНО) е един от най-разпознаваемите брандове у нас. Хазартният оператор предлага отлични бонуси, постоянни оферти за своите многобройни потребители и примамливи коефициенти в секцията „Спорт“. 

В сайта на букито намират място някои от най-популярните първенства и турнири, провеждащи се в различни точки на света. Феновете на футбола могат да бъдат доволни от ставките, предлагани от Бетано за мачовете от Шампионската лига.

В един от най-очакваните сблъсъци от турнира си дават среща домакините от Тотнъм и португалския Спортинг, който изживява подем през този сезон. Гостите се представят добре както във вътрешното първенство, така и в европейския турнир. „Лъвовете“ заемат 3-ото място във временното класиране на група D, като само точка ги дели от лидера в подреждането Тотнъм.

Все пак „зелено-белите“ влошиха резултатите си в Шампионската лига, най-вече в последните 2 кръга на надпреварата. Португалците започнаха доста добре кампанията си в турнира, като спечелиха първите си 2 срещи, при това без да допуснат попадение.

Определено след паузата за националните отбори формата им в Шампионската лига не е на желаното равнище. Спортинг записа 2 поредни загуби в надпреварата, но въпреки това може да се похвали с най-доброто нападение до момента в турнира. Португалците са отбелязали цели 6 попадения в лигата, като са допуснали същия брой голове в изминалите 4 кръга.

От друга страна Тотнъм продължава да впечатлява и в есенните си мачове от всички надпревари. „Шпорите“ инкасираха едва 2-ото си поражение този сезон през миналия уикенд, когато бяха надиграни от Ман Юнайтед. 

Междувременно лондончани показват доста добра защита в мачовете си на Стария континент, като от началото на кампанията в Шампионската лига са допуснали 4 попадения. Българският букмейкър Betano дава голямо предимство на Тотнъм в предстоящия сблъсък срещу Спортинг. Коефициентът за хендикап 0:1 и победа на Тотнъм е наистина отличен – 2.25.