Станаха ясни победителите от играта на Gol.bg "Познавате ли историята на КЕШ/Шампионска лига по футбол?".

Печелившите бяха определени чрез томбола и печелят страхотни награди, предоставени от Pulsе Fitness&Spa - 10 (десет) едномесечни посещения за фитнес клубове Pulsе Fitness&Spa.

Всеки един от изтеглените печели по 1 (един) брой от обявената награда за фитнес клубове Pulsе Fitness&Spa.

Играта се проведе в периода: 06.02.2023г. – 19.02.2023г. и включваше шест въпрос за най-силния клубен европейски турнир. 

Ето кои са печелившите:

1.Никола  Николов
2.Маргарита Шопска
3.Мариян Димитров
4.Анна Атанасова
5.Радомир Божанов
6.Елица Попова
7.Димитър Делибалтов
8.Деян Георгиев
9.Румен  Христов
10.LIYAN SMILKOV

Представител на клубове Pulsе Fitness&Spa ще се свърже с печелившите.

Всеки спечелил следва да избере обект от веригата фитнеси, който ще посещава в  рамките на 1 (един) календарен месец. Списък на обектите е наличен на адрес https://pulsefit.bg/clubs, като наградата ще може да се ползва от обектите в София, Пловдив и Бургас. Ако участник посочи обект, в който наградата не може да се приложи, то той автоматично отпада/дисквалифицира се от играта.

Наградата не може да бъдат заменяна за пари в брой и/или друга награда. Предоставяне (прехвърляне) на наградата на трети лица не е разрешено.

Организаторът на играта има задължение да информира своевременно представител на обектите от веригата фитнес клубове Pulsе Fitness&Spa, като му предаде информация с личните данни на печелившите, които са необходими за завършване на регистрация за едномесечно посещение за фитнес клуба. Самата регистрация следва да бъде завършена на място от печелившия участник, който следва да се легитимира с документ за самоличност, за да може данните му да бъдат сверени, в срок до един месец от приключване на играта.

При отказ от страна на печелившия да предостави данните си на Организатора както и ако същият не потърси наградата, или откаже да потвърди самоличността си пред фитнес клубове Pulse Fitness&Spa при пристигането си в избрания обект, то той губи правото си върху наградата, а същата не се предоставя на друг участник .

Организаторът не носи отговорност, в случай, че потребител е предоставил невалидни данни за контакт  или грешно изписани имена.

Пълните условия на играта може да прочетете ТУК