Треньорът на Берое Петър Хубчев обяви, че отборът му трябва да играе без никакъв страх срещу датския Брьондби в утрешния мач на тима от Лига Европа. 

Специалистът сподели, че „зелено-белите” са разузнали добре съперника, когото определи като тактически грамотен отбор. 

"Мисля, че се запознахме с отбора на Брьондби. Очаквани един много тежък двубой. Знаем какви са силните страни им страни. Ще се опитаме да им се противопоставим по най-добрия начин. Не мисля, че ще ни подценят. Тактически отборът играе доста грамотно. За нас ще бъде по-важно да играем без капка страх и да изпитаме удоволствие, че играем тези мачове от Лига Европа. Футболистите трябва да изживеят това удоволствие.

"Има двама-трима играчи, които са леко ударени. Нямаме големи проблеми. Няма уплаха. Стремим се да вкараме това в главите на футболисти. Няма пренавитост при нас. Може да има притеснение и скованост.

"Те са физически много здрави футболисти, които също така играят много технично. Ние няма да разчитаме само на техниката. Ако не отвърнем на тази здрава игра, няма да се получат нещата.

"Еднакво важно е да вкараме и да не допуснем гол. Искаме да имаме уважение към всеки един противник, но в никакъв случай страх. Трябва да свикнем да играем под напрежение. Те ще дойдат много подготвени. Ще компенсираме техния опит в европейските турнири с по-голямо желание и повече движение”, коментира Петър Хубчев.