Димитър Бербатов и съотборниците му в ПАОК записаха третото си поредно равенство в Група С на Лига Европа. Гърците направиха 0:0 у дома с руския Рубин Казан, а Митко се появи като резерва малко след началото на второто полувреме. 

Както се и очакваше, треньорът на солунци Игор Тудор остави Бербо на резервната скамейка, но го пусна в 57-та минута, когато замени Стефанос Анасиадис. 

Бившите футболисти на Левски Гари Родригес и Жоазиньо играха пълни 90 минути на ст. “Тумба” съответно за домакините и гостите. 

Иначе двата отбора изиграха като цяло скучен мач, в който домакините имаха малко повече инициативата. Малезас и Атанасиадис обаче нямаха късмет пред гола през първата част. 

Руснаците опитаха да променят ситуацията през второто полувреме, като много активни за Краснодар бяха Жоаозиньо, Лаборде и Смолов. В 68-ата минута пък ПАОК организира хубава контраатака, но тя завърши с ужасен удар на Сабо, високо над вратата.

ПАОК и Краснодар завършиха мача с по 10 човека, като първо в 88-та минута Йендрейчик от гостите бе изгонен за втори жълт картон. Само минута по-късно преждевременно към съблекалнята си тръгна и Жайро от домакините. 

В крайна сметка двата отбора не си отбелязаха голове. Така ситуацията в групата е следната: Борусия Дортмунд е на първото място с актив от 7 точки, Краснодар има 4, а ПАОК 3.