Голямата звезда на ПАОК Димитър Бербатов заяви, че отборът е нямал късмет в мача срещу руския Краснодар.

Двата тима направиха 0:0 на стадион "Тумба" в мач от груповата фаза на Лига Европа, като бившият национал се появи в игра след почивката.

"Стана хубав мач, в който искахме да победим, но нямахме късмета да вкараме гол. Надявам се в следващите срещи да успеем и да печелим. Сега трябва да мислим само за ответния сблъсък в Русия, но преди това играем с Панатинайкос. Предстои ни тежък и важен мач. Срещу Краснодар не се разписах, но се надявам в неделя да го направя и да зарадвам публиката ни", каза Бербатов.

Треньорът на ПАОК Игор Тудор също заяви, че гърците са заслужавали да победят Краснодар и подчерта, че тимът му отива в Русия с единствената мисъл за победа.

"Играхме добре срещу силен отбор. Създадохме някои опасни положения, но не успяхме да вкараме. Защитавахме се отлично, играхме компактно, което е положително. Мачът в Краснодар ще бъде много важен за битката в групата и отиваме там само за победа", закани се хърватинът.

В класирането на група С на Лига Европа лидер е Борусия Дортмунд със 7 точки, следван от Краснодар с 4 и ПАОК с 3 т. На дъното е Габала с 1 т.