Председателят на Управителния съвет на Левски Николай Илиев заяви, че резултатът срещу Марибор е добър. Двата отбора направиха 0:0 в Словения в първи мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа, а реваншът в София е идния четвъртък.

"Всички видяхте, че отборът се представи доста добре след подготовката, която направихме. Резултатът е много добър резултат преди реванша, въпреки че създадохме положения и можеше да постигнем и пълен успех тук. Трябва да останем на земята, да не летим в облаците, защото ни предстоят тежки, много по-тежки 90 минути в София", каза Ники Илиев, след което благодари на "сините" фенове за мощната подкрепа на стадион "Людски врът".

"Поздравявам публиката, която дойде да ни подкрепи. Феновете бяха уникални, наистина уникални. Много разчитаме на тяхната подкрепа, вярвам, че стадионът ще бъде пълен и вярвам, че можем да направим приятната изненада в този кръг. Ще ви кажа, че още от сега след мача веднага се търсят билети за реванша. Убеден съм, че за 3-4 дни всички билети ще бъдат продадени. Който успее да си купи по-бързо билет за мача, ще бъде добре", добави Илиев.