Селекционерът на България Силвано Пранди заяви след загубата с 0:3 от Иран във Волейболната лига на нациите за мъже, че "лъвовете" още не са отбор. 

"Волейболът е игра на взаимодействието. Истината е, че Иран бе много по-добър противник от САЩ вчера. Играхме по-добре от вчера, но и разликата при съперниците ни бе много голяма. Играхме по-добре на посрещане и в атака и комуникацията ни бе по-добра. Иран обаче играе много, много добър волейбол. Това е най-силният съперник, който срещнахме до момента в турнира.

Съгласен съм, че ни липсваше емоция. Но ние все още не сме отбор, а по-скоро група от играчи. Когато станем отбор, тогава ще се появят и тези емоции. Мисля обаче, че получихме един добър урок и ще има неща, върху които да се замислим. Все още имаме много големи пропуски при начина, по който атакуваме, по начина, по който контраатакуваме и при начина, по който се справяме с леките топки - нещо, което Иран владее отлично. Това на нас ни куца. Имам идея на кои играчи ще разчитам на олимпийската квалификация, но ще обявя техните имена, когато му дойде времето."