Томболата, която по традиция организира в Бургас шампионът ВК Нефтохимик 2010, дава на феновете в събота втори шанс за фланелката на централния блокировач Денис Чавдаров.

Екипът му ще бъде разигран още веднъж тази година, след като бе спечелен от дама с късмет на 11 януари, съобщава Букмейкър Рейтинги. Тогава за първи път носителите на титлата направиха томбола на свой домакински мач за настоящата 2024-а.

Първия път фланелката на Денис чакаше заедно с тази на друг център – сърбина Стеван Симич, на отложения мач с Раковски (Севлиево) в зала „Младост“ в Бургас от 2 кръг на Суперволей. Сега наред с №2 на Чавдаров в томболата ще се разиграе и фланелката с №19 на шампиона с Нефтохимик от 2007 г. – бургазлията Венелин Кадънков, който игра за Нефтохимик през есента.

Късметлиите ще бъдат излъчени между втория и третия гейм на срещата от 20 кръг на Суперволей в събота, 9 март, от 18:00 ч. в „Младост“ с Хебър. Номер за томболата се получава със закупен билет. Цената на входа е непроменена – 8 лв., за ученици и пенсионери – 5 лв.