Звездата на Ал-Наср Кристиано Роналдо наниза първия си хеттрик за сезона при победата с 5:0 над Ал Фатех в мач от първенството на Саудитска Арабия. Другите два гола за тима вкара Садио Мане.

Това бе първа победа и първи точки за тима на Роналдо, след две поражения на старта на сезона в първенството. Ал-Наср загуби от Ал-Итифак и Ал-Таавон до тук.

В третия кръг на лигата Роналдо и компания взеха първия успех с безапелационно представяне. До тук единствения гол за тима бе вкарал Садио Мане при поражението от Ал-Итифак.

Тази вечер обаче двете звезди на тима се развихриха. Роналдо първо асистира за откриващия гол дело на Мане в 27-ата минута. След това сам вкара 2 пъти в 38-ата и 55-ата минута. Мане покачи на 4:0 с глава 10 минути преди края, а в добавеното време Роналдо оформи своя хеттрик.

Това е 63-ия хеттрик в кариерата на Роналдо. Той реализира 30 хеттрика преди да навърши 30 години и още 33 откакто премина тази възраст.

Ал-Насър обаче има само 3 точки до тук и изостава на 6 от лидерите Ал-Итихад и Ал-Ахли, които са с пълен актив от 9 точки.