Златан Ибрахимович разкритикува Кристияно Роналдо за решението му да премине в Ал-Насър през януари, като заяви, че има проблем с причините, поради които португалецът избра Саудитска Арабия.

Би трябвало да те запомнят за таланта ти, а не за парите, които си изкарал“, каза „Ибра“ в интервюто си за Пиърс Морган.

Португалецът прибира по €200 млн. на сезон, според Sporting News. При това без да се включват бонусите и рекламните договори с всички държавни компании, които финансират трансфера му в Ал-Насър.

Златан от своя страна реши да спре с футбола едва след края на миналата кампания, когато окончателно призна, че контузиите са превзели кариерата му. Той все пак стори това, докато носеше цветовете на Милан и дори стана шампион с отбора година по-рано.

„Ибра“ обаче няма моралното право да критикува крайно своя колега, защото той сам прекара два сезона в ЛА Галакси, където също се радваше повече на парите, отколкото на спортните си постижения. Също така бе и сред първите, които избраха петролните милиони на ПСЖ преди десетина години.