В Англия в последните дни са на мода завръщанията на ветераните. Пол Скоулс заряза почивката и се завърна в Манчестър Юнайтед. Тиери Анри пък облече пак екипа на Арсенал, за да помага на артилеристите. В следващите месеци ще има още завръщания на ветерани, но в една друга Висша лига.

Шест легенди на футбола като Фабио Канаваро, Фернандо Мориентес, Роби Фаулър, Ернан Креспо, Робер Пирес и Джей Джей Окоча ще облекат отново екипите. Те ще участват във Висшата лига на Индия. Шестимата бяха поканени да играят няколко месеца в новосформираното първенство.

Първенството започва през февруари и ще е от 6 отбора, в които ще има по един треньор и футболист от световна класа. Това бе обявено на пресконференция в Калкута. Треньорите са Питър Рийд (Англия), Джон Барнс (Англия), Самсон Сиасия (Нигерия), Марко Ечевери (Боливия), Колин Тод (Англия), Тейтур Тодарсон (Исландия) и Милош Рус (Словакия).

Канаваро и компания обаче не са единствените легенди, които започват ново предизвикателство. 39-годишният Ривалдо е подписал договор с Кабускорп от Ангола.