Управата на ЦСКА пусна в предварителна продажба билетите за мача от 32-ия кръг на "А" футболна група срещу Ботев Пловдив.

Двубоят ще се играе на 10 април (четвъртък) от 19.30 часа на стадион "Българска армия" Цените на пропуските са 10 лева за сектор "А", 7 лева за сектор "В" и 8 лева за сектор "Г".

Фенове, които са във видимо нетрезво състояние, няма да бъдат допуснати на стадиона. Децата до 14-годишна възраст пък трябва да имат попълнена декларация от родител и да бъдат с придружител на спортното събитие.

Желаещите да наблюдават мача от VIP-ложата могат да закупят билет от административната част на "Българска армия", Търговския отдел на 1-ия етаж, 4-та стая.

Цената на пропуска е 50 лева, която включва безплатни напитки и кетъринг. Предварителна продажба на билети за гостуващите фенове се извършва в град Пловдив от ПФК Ботев на цена 8 лева, като билетите вече са предоставени на съперника.

В деня на мача привържениците на пловдивския отбор ще могат да закупят пропуск на входа за гости на стадион "Българска армия" срещу 10 лева. По-високата цена е в следствие от споразумение между ЦСКА и Ботев.