ЦСКА продължава да чупи рекорди в своята история, но в отрицателен аспект. Армейците не са вкарвали гол във вече 6 поредни мача в А група или 562 игрови минути, близо 10 часа. Това е антирекорд без аналог от създаването на клуба.

В същото време бразилецът Маркос Маркиньос стана еднолично чужденецът с най-много мачове за ЦСКА в елита.

Халфът с български паспорт записа 111-то си участие за червените срещу Ботев Пд (0:0) и по този начин задмина сенегалецът Ибрахима Гай, който има 110 (в периода август 2001- декември 2005 г.).

Неманя Милисавлевич записа 50-ия си мач за ЦСКА в А група, с което изпревари по участия вратаря Томаш Черни (49). Ако сърбинът играе във всички оставащи 7 мача до края на сезона, ще се изравни на петото място по участия в елита с червената фланелка с Тиаго Силва.

Александър Тунчев вече е футболистът с най-много минути за ЦСКА от началото на сезона – 1932. Той задмина вратаря Якуб Дивиш, който досега бе лидер по този показател с 1924.

Анатоли Господинов стана 27-ят използван играч от армейците от началото на сезона. Той е четвъртият различен вратар застанал под рамката след Дивиш, Уваренко и Стоян Колев и едва 9-ят българин записал минути за ЦСКА.

Господинов направи официален дебют за ЦСКА в А група, но това не бе първият му мач в елита – той се появи като резерва за Сливен на 28 май 2011 г. при 0:3 от Миньор Перник.

Шестима вратари са пазили за ЦСКА в последните два сезона – Черни, М Боли, Стоян Колев, Дивиш, Уваренко и Господинов