Халфът на Левски Георги Сърмов е сред футболистите, които ще получат предложение за нов договор със "сините".

В началото на сезона Сърмов бе сред лидерите в Левски, но за огромно негово разочарование обаче той получи неприятна контузия, претърпя операция и поднови тренировки едва десетина дни.

Сърмов все още не е имал възможност да се появи в официален двубой под ръководството на настоящия старши треньор Стойчо Стоев.Въпреки това обаче бургазлията ще продължи да носи синята фланелка.

29-годишният бивш национал е сред любимците на Георги Иванов-Гонзо, а когато е здрав и в оптимална форма, идеален партньор на Гаджев в халфовата линия предвид това, че е класически опорен халф. Точно такъв, какъвто липсваше на 26-кратния шампион на България през пролетния дял на шампионата в "А" група.

Стефан Велев пък е първият сигурен напускащ Левски. Полузащитникът така и не успя да се утвърди като основен играч след привличането си от Берое.

Велев пристигна на "Герена" в началото на 2013 година по настояване на тогавашния старши треньор Илиан Илиев, като за два сезона и половина записа 58 мача с 1 гол във всички турнири със синята фланелка.

През тази кампания миналият през школите на Септември (София) и Славия футболист имаше нещастието да получи тежка травма, която го извади за дълъг период от игра.

В крайна сметка халфът записа 20 мача в "А" група и 8 за Купата на България, но предимно като резерва. В случаите, в които му бе гласувано доверие като титуляр, Велев по-скоро запълваше дупки.