Николай Гигов може да се завърне в "Локомотив" (Пловдив), съобщава "7 дни спорт". Точно 20 години по-късно оръжейният бос може да акостира там, откъдето започна футболното му управление.

Бизнесменът имал идеи да премести инвестициите си във футбола под тепетата, а "черно-белият" клуб е идеалната възможност това да се осъществи.

Проводник на идеята Гигов да акостира на Лаута е Христо Бонев. Почетният президент и легенда на пловдивското "Локо" е провел няколко разговора с бизнесмена, който преди години му беше шеф и в "Локомотив" (Сф).

Зума бе старши треньор на "червено-черните" през 1997 г. Причината "Локомотив" (Пд) да се насочи към Гигов е решението на столичното "Локо" да не участва в "А" група.

Все повече се говори, че оръжейният бос хвърля кърпата от стадиона в "Надежда", което идва дюшеш за "черно-белите" адаши. Както вече стана ясно, в понеделник изпълкомът трябва да се събере и да каже последната си дума за съдбата на "Локо" (Сф).

На Лаута в момента властта е в ръцете на сдружение "Обединение за Локомотив", на което главната задача е да намери нов благодетел.