Старши треньорът на „Берое” Петър Хубчев ще може да разчита на сръбското крило Неманя Милисавлевич за днешния мач срещу „Славия”.

Сърбинът е възстановен от травмата, която получи в миналия кръг срещу „Пирин” и под Аязмото сериозно обмислят да го хвърлят от първата минута срещу „белите”.

Първоначалните индикации бяха, че Милисавлевич е получил тежка травма, но най-лошите страхове на заралии не се оправдаха и футболистът се размина само с натъртване.

Откакто е в „Берое”, Милисавлевич е неизменен титуляр и един от най-добре представящите се играчи в отбора на Петър Хубчев. Наставникът не иска да се лишава от енергичния сърбин, който върши много работа и в отбрана.

За Хубчев е изключително важно футболистите му да изпълняват еднакво отговорно задачите си и в двете фази на играта, а Милисавлевич е един от тези, които най-стриктно спазват треньорските указания.

Освен сърбина опции за левия фланг на атаката са още Иван Коконов и Антон Огнянов. Първият още има проблеми с аклиматизацията в Стара Загора, докато Огнянов дори не влиза в групата за мачовете.