Треньорът на Локо (Пд) Христо Колев напусна шокиращо „Лаута"!

Вчера Бащата е почерпил футболистите и щаба по случай 51-я си рожден ден, след което без обяснения събрал багажа си и тръгнал. Причината - жесток скандал с голямата звезда на „смърфовете" Мартин Камбуров.

Както вече „Меридиан Мач" съобщи, голмайсторът бе в обтегнати отношения с Колев, като по време на мача в Монтана те се скараха заради французите Боне и Дюфо. Камбуров не бе доволен, че играят те двамата, вместо приятелите му Ванчо Траянов и Георги Вълчев.

Отделно от това, Христо Бонев и Атанас Узунов също насъскали Камбуров срещу Бащата, за да може да сложат свой човек начело на тима. Напрежението между двамата любимци на феновете ескалирало на полувремето на мача с Пирин (2:1), а веднага след мача Христо Колев заявил в прав текст на шефовете, че напуска.

„Все още не съм говорил с Христо Колев и не съм запознат точно със ситуацията. Не мисля обаче, че става дума за конкретна ситуация, която да е повлияла за решението му. По-скоро става дума за натрупване на негативни емоции", коментира шефът Николай Неделчев.
 
В срещата с Оборище за Купата на България отборът ще бъде воден от Петър Пашев.